HIRDETŐ

Forrás: Langan from Canva

Pudingos Epertorta

Finom, frissítő sütemény egyszerű hozzávalókból! Az édes, gyümölcsös ízvilág tökéletes a nyári hőségben. Ráadásul hihetetlenül egyszerű elkészíteni!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Tészta

  • 200 g keksz Hozzáadott
  • 100 g olvasztott vaj Hozzáadott

Puding

  • 500 ml tej Hozzáadott
  • 1 Csomag vaníliás pudingpor Hozzáadott
  • 50 g cukor Hozzáadott

Tetejére

  • 250 g Eper Hozzáadott
  • 1 Csomag Zselatin Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Az előkészítés azzal kezdődik, hogy a szükséges hozzávalókat előkészítjük és kimérjük.

2. Lépés

A tészta elkészítése: A kekszet aprítógépben finomra aprítjuk, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat és jól összedolgozzuk.

3. Lépés

Egy 26 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a kekszes masszát, és alaposan lenyomkodjuk. A formát hűtőbe tesszük a tészta megdermedéséig.

4. Lépés

Közben elkészítjük a pudingot a csomagolásán található utasítások szerint. Amikor kész, hagyjuk langyosra hűlni, majd ráöntjük a tésztára a formában. Újra hűtőbe tesszük.

5. Lépés

Készítse el a zselatint a csomagoláson található utasítás szerint.

6. Lépés

Végül mossuk meg és vágjuk fel az epret.

7. Lépés

Az egész tortát tegyük a hűtőbe, és hagyjuk megdermedni (legalább 3-4 órán át, de lehetőleg egy éjszakán át).

8. Lépés

Tálalás előtt óvatosan vegye ki a tortaformát. Szeletelje fel az így kapott friss gyümölcsdesszertet, és tálalja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új