HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/kbRk8Xy1Rsz7IBEnGpKX/54e446f79fb365fccc483aefe630d3.jpeg)
Forrás: Pixabay
Puliszka alaprecept
Puliszkát fogyaszthatjuk magában is, finom egytálételként, azonban húsok mellé köretként is kiváló választás.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
10
- 11⁄2 l víz
- 2 evőkanál vaj
- 1⁄2 evőkanál só
- 500 g kukoricadara
HIRDETŐ
Eljárás
25 perc.
1. Lépés
Egy nagy fazékban közepes lángon felforraljuk a vizet, a vajat és a sót.
2. Lépés
Amikor a víz forr, adagoljuk hozzá a kukoricadarát és kvergessük folyamatosan.
3. Lépés
A puliszka elkészült, amikor elkezd sűrűsödni, és már buggyant egyet-kettőt.