HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Pulyka brassói zöldborsóval

Egyszerű, pénztárcabarát, szezonális kedvenc.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 ks paradicsom Hozzáadott
  • 50 dkg pulykacomb Hozzáadott
  • só bors fűszerpaprika Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • 10 dkg zöldborsó Hozzáadott
  • 1 tk sűrített paradicsom Hozzáadott
  • 80 dkg burgonya Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Először az aprított vöröshagymát és fokhagymát egy kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk az apró kockára vágott paradicsomot és egy kevés vízzel felöntve megpároljuk. Egy szaftos alapot kell kapnunk.

2. Lépés

Hozzáöntjük a kockára vágott húst és az egészet összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük pirospaprikával és hozzáadjuk a zöldborsót is. Felöntjük egy kevés vízzel és fedő alatt összepároljuk az egészet.

3. Lépés

Adhatunk még hozzá sót és borsot, ha szükséges. A meghámozott burgonyát tetszőleges kockákra vágjuk, és forró olajban kisütjük. Összekeverjük a húsos raguval és már kész is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új