HIRDETŐ
Forrás: Youtube
Pulyka brassói zöldborsóval
Egyszerű, pénztárcabarát, szezonális kedvenc.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 Fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ks paradicsom
- 50 dkg pulykacomb
- só bors fűszerpaprika
- olaj
- 10 dkg zöldborsó
- 1 tk sűrített paradicsom
- 80 dkg burgonya
HIRDETŐ
Eljárás
50 perc.
1. Lépés
Először az aprított vöröshagymát és fokhagymát egy kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk az apró kockára vágott paradicsomot és egy kevés vízzel felöntve megpároljuk. Egy szaftos alapot kell kapnunk.
2. Lépés
Hozzáöntjük a kockára vágott húst és az egészet összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük pirospaprikával és hozzáadjuk a zöldborsót is. Felöntjük egy kevés vízzel és fedő alatt összepároljuk az egészet.
3. Lépés
Adhatunk még hozzá sót és borsot, ha szükséges. A meghámozott burgonyát tetszőleges kockákra vágjuk, és forró olajban kisütjük. Összekeverjük a húsos raguval és már kész is.