HIRDETŐ

Rabarber- eper pohártorta SCD

SCD finom sütemény. 1 csésze = 250 ml

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 6 tojás Hozzáadott
  • 1 bögre darált diófélék Hozzáadott
  • 1 bögre reszelt kókusz Hozzáadott
  • 1 bögre Kókusztej Hozzáadott
  • 12 bögre Méz Hozzáadott
  • 12 bögre Kókuszolaj vaj Hozzáadott
  • 1 bögre Aprított tökmag Hozzáadott
  • 1 bögre Szeletelt eper Hozzáadott
  • 2 EK Kókuszliszt a gyümölcs bevonásához Hozzáadott
  • 1 tk Fahéj Hozzáadott
  • 1 tk Szódabikarbónás Teák Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A rebarboraszárakat megpucoljuk egy kaparóval, apró darabokra vágjuk, finoman besózzuk és hagyjuk, hogy a felesleges víz lecsepegjen egy szűrőn.

2. Lépés

A tojásokat szétválasztjuk és a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját összekeverjük, hozzáadjuk a kókusztejszínt és fokozatosan hozzáadjuk a mézet, az olvasztott kókuszolajat (vajat), a diókat, a kókuszt, a fahéjat, a szódabikarbónát, a fehérjehabot, és kiöntjük egy kókuszliszttel kikent és behintett tepsire (30×42 cm méret). A felszeletelt rebarbarát és epret külön egy tálba tesszük, megszórjuk kókuszliszttel és egyenletesen elosztjuk a tésztán. Sütjük előmelegített sütőben 35 percig 170 fokon.

3. Lépés

Sütés után hagyjuk kihűlni, csak aztán szeleteljük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák