HIRDETŐ
Forrás: nadianb from Canva
Rákfogó saláta
Finom és friss saláta, ami tökéletes könnyű ebédre vagy vacsorára.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Fő összetevők
- 400 g garnélarák
- 1 db friss saláta
- 2 db Paradicsom
- 1 db The Onion
- rukkola
Öltözködés
- 3 EK olívaolaj
- 2 EK citromlé
- 1 db fokhagyma
- 1⁄2 tk só
- 1⁄2 tk őrölt fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Először készítse elő a zöldséget. Mossa meg a salátát, szárítsa meg és tépkedje kisebb darabokra.
2. Lépés
Tisztítsa meg a garnélarákot és pirítsa meg egy serpenyőben egy kevés olívaolajjal.
3. Lépés
A dressinghez keverje össze az olívaolajat, a citromlevet, a áttört fokhagymát, a sót és a borsot.
4. Lépés
Keverje össze a zöldséget és a garnélarákot egy tálban, adjon hozzá öntetet, és alaposan keverje össze.
5. Lépés
Azonnal szolgálja fel a készítés után, hogy a saláta mindig friss és ízletes maradjon.