HIRDETŐ

Rizses Hús - az ízletes és tápláló csemege

Egy klasszikus étel, ami szinte az összes kultúrában megtalálható.

HIRDETŐ
Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

A recept ebben a cikkben található

Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 Csésze Rizs Hozzáadott
  • 2 Csésze víz Hozzáadott
  • 1 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma apróra vágva Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 12 kg darált hús marhahús Hozzáadott
  • sertéshús vagy csirkehús Hozzáadott
  • 14 Csésze szezámmag Hozzáadott
  • 14 Csésze szójaszósz Hozzáadott
  • 14 Csésze rizsesszó Hozzáadott
  • 14 Csésze apróra vágott koriander Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A rizst főzzük 2 csésze vízben, amíg puhává nem válik. Hagyjuk hűlni.

2. Lépés

Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat, és pirítsuk meg a vöröshagymát és a fokhagymát.

3. Lépés

Adjuk hozzá a darált húst, és süssük, amíg szép aranybarna nem lesz.

4. Lépés

Adjuk hozzá a szezámmagot, szójaszószt, rizsesszót, koriandert és a rizst. Jól keverjük össze.

5. Lépés

Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

6. Lépés

Készítsük el a rizses húst, amíg meleg.

7. Lépés

Tálaljuk melegen, ha kívánjuk, apróra vágott korianderrel vagy petrezselyemmel megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új