HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Ropogós és lédús csirkecombok a sütőben

Ez a finom és egyszerű sült csirkecombos étel tökéletes családi vacsorának vagy heti előkészületnek. A csirkecombokat fűszerkeverékben pácoljuk, majd ropogósra sütjük, hogy a bőrük ropogós, a belsejük pedig puha és szaftos legyen. Tálalja rizzsel, salátával vagy kedvenc köretével a teljes értékű étkezéshez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 8 combok Csirke. Hozzáadott
  • 1 evőkanál Apróra vágott friss rozmaring. Hozzáadott
  • 2 teáskanál Só. Hozzáadott
  • 1 cdta őrölt fekete bors. Hozzáadott
  • 2 cdas Olívaolaj. Hozzáadott
  • 1 citrom (a lé). Hozzáadott
  • 1 cdta édes paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra.

2. Lépés

Tisztítsa meg a csirkecombokat, szükség esetén távolítsa el a felesleges zsírt.

3. Lépés

Egy tálban keverje össze a felaprított fokhagymát, a friss rozmaringot, a sót, a borsot, az olívaolajat, a citromlevet és a paprikát.

4. Lépés

Adja hozzá a csirkecombokat a keverékhez, és győződjön meg róla, hogy jól bevonja őket.

5. Lépés

Helyezze a csirkecombokat egy sütőlapra, és süsse 45-50 percig, vagy amíg szépen megbarnulnak és ropogósra sülnek. A sütési idő felénél mindenképpen forgassa meg a combokat, hogy egyenletesen barnuljanak meg.

6. Lépés

Tálalás előtt hagyja a csirkecombokat néhány percig pihenni a sütőn kívül.

7. Lépés

Élvezze a sült csirkecombot a kedvenc köretével!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új