HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Ropogós és lédús csirkecombok a sütőben

Ez a finom és egyszerű sült csirkecombos étel tökéletes családi vacsorának vagy heti előkészületnek. A csirkecombokat fűszerkeverékben pácoljuk, majd ropogósra sütjük, hogy a bőrük ropogós, a belsejük pedig puha és szaftos legyen. Tálalja rizzsel, salátával vagy kedvenc köretével a teljes értékű étkezéshez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 8 combok Csirke. Hozzáadott
  • 1 evőkanál Apróra vágott friss rozmaring. Hozzáadott
  • 2 teáskanál Só. Hozzáadott
  • 1 cdta őrölt fekete bors. Hozzáadott
  • 2 cdas Olívaolaj. Hozzáadott
  • 1 citrom (a lé). Hozzáadott
  • 1 cdta édes paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra.

2. Lépés

Tisztítsa meg a csirkecombokat, szükség esetén távolítsa el a felesleges zsírt.

3. Lépés

Egy tálban keverje össze a felaprított fokhagymát, a friss rozmaringot, a sót, a borsot, az olívaolajat, a citromlevet és a paprikát.

4. Lépés

Adja hozzá a csirkecombokat a keverékhez, és győződjön meg róla, hogy jól bevonja őket.

5. Lépés

Helyezze a csirkecombokat egy sütőlapra, és süsse 45-50 percig, vagy amíg szépen megbarnulnak és ropogósra sülnek. A sütési idő felénél mindenképpen forgassa meg a combokat, hogy egyenletesen barnuljanak meg.

6. Lépés

Tálalás előtt hagyja a csirkecombokat néhány percig pihenni a sütőn kívül.

7. Lépés

Élvezze a sült csirkecombot a kedvenc köretével!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Sütemények

833 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Gyors ételek

2152 receptek

Húsételek

1231 receptek

Hús

371 receptek

Desszert

1950 receptek

Saláták

275 receptek