HIRDETŐ

Sajtburger

A Sajtburger egy különleges ízű, ropogósra sült sajtos húsos fogás, ami igazi ínyencségnek számít és könnyedén elkészíthető otthon is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g darált hús (marha, sertés vagy csirke) Hozzáadott
  • 4 nagy hamburger zsemle Hozzáadott
  • 8 Slice cheddar sajt Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 4 salátalevél Hozzáadott
  • 2 paradicsom Hozzáadott
  • Ketchup, majonéz mustár Hozzáadott
  • 2 evőkanál étolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Keverd össze a darált húst sóval és borssal egy tálban, majd formázz belőle 4 egyforma nagyságú húspogácsát.

2. Lépés

Melegítsd elő a serpenyőt közepes lángon az étolajjal, majd süsd meg benne a húspogácsákat mindkét oldalukon 5-6 percig.

3. Lépés

Amikor a húspogácsák majdnem készen vannak, tedd rájuk a cheddar sajtot, és fedd le a serpenyőt, hogy a sajt jól elolvadjon.

4. Lépés

Közben vágd fel a zsemléket, és pirítsd meg őket a serpenyőben.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új