HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/jCUhZpvRtuWCyJbMoFK9/f6e2920bc3c746f3234c0e1aa4922d.jpeg)
Sajtos répás kenő
Répás-sajtos kenyerelőkészítő
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 finomra reszelt sárgarépa
- 1 zúzott fokhagyma gerezd
- 1 fehér joghurt
- 50 g reszelt mozzarella
- só és bors
- 1 tk olívaolaj
- bazsalikom
HIRDETŐ
Eljárás
5 perc.
1. Lépés
A répát a legkisebb reszelőn reszeljük le és adjunk hozzá fehér joghurtot és fűszert.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/jCUhZpvRtuWCyJbMoFK9/708d8dba125ca8d3f995a5daef5da9.png)
2. Lépés
Elkeverjük, és a tésztába reszelünk 1 gerezd fokhagymát, majd hozzáadjuk a reszelt mozzarellát.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/jCUhZpvRtuWCyJbMoFK9/7535348633d70b0708313bf040c75e.png)
3. Lépés
És kész. :) Tárolhatjuk üvegdobozban a hűtőben.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/jCUhZpvRtuWCyJbMoFK9/5eddea18cbecfaeedc3cbc2d08c9ac.png)