HIRDETŐ
Sajttorta áfonyával

Sajttorta áfonyával

Sajttorta áfonya coulissal és kekszes alappal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

KOSÁR

  • 100 g Sütik Hozzáadott
  • 45 g vaj Hozzáadott

RÁKKRÉM

  • 250 g Finom túró Hozzáadott
  • 200 g tejföl Hozzáadott
  • 5 EK porcukor Hozzáadott
  • 1 EK sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 db tojás Hozzáadott

FÜRDŐSZOBA COULIS

  • 200 g szeder Hozzáadott
  • 1 EK Keményítő Hozzáadott
  • 1 tk Málnapuding Hozzáadott
  • 3 EK cukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

SZERSZÁMOK: A tésztát egyenletesen nyomjuk bele a kizsírozott formába, majd sütjük.140°C/10 perc. Sütés közben a forma alatt ki lehet csöpögni a vaj, ezért alátét szükséges. Előkészíthetünk túrós krémet.

2. Lépés

SZERSZÁMOK: Minden összekeverünk. Az elkészült krémöt a sült tésztára öntjük és újra sütjük. 140°C/60 perc.

3. Lépés

A süteményt a sütés után még egy órán át hagyjuk a kikapcsolt, zárt sütőben, majd résnyire nyitott ajtóval hagyjuk kihűlni.

4. Lépés

FOGYÓKURUS COULIS: A gyümölcsöt cukorral főzzük fel. Sűrítjük olvasztott keményítővel és pudinggal. Keverjük sűrűsödésig. Levesszük a tűzről, simára keverjük, átszűrjük egy szűrőn és még egy ideig főzzük. Egy kissé lehűlt réteget öntünk a tortára és betesszük a hűtőbe. Legjobb az éjszakán át.

Sajttorta áfonyával - előkészítő lépés 1

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák