HIRDETŐ

Sárgaborsó leves tejszínnel

Laktató sárgaborsó leves, savanyú tejszínnel ízesítve.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g sárgaborsó Hozzáadott
  • 250 g burgonya Hozzáadott
  • 200 g tejföl Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 babérlevél Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • zúzott kömény Hozzáadott
  • csipetnyi só Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A hajdinát legalább 4 órára beáztatjuk.

2. Lépés

Leöntjük a vizet, többször átöblítjük és főzni kezdjük.

3. Lépés

30 perc után hozzáadjuk a felvágott krumplit és az áttört fokhagymát.

4. Lépés

Keverjük össze, adjunk hozzá babérlevelet és egyéb fűszereket.

5. Lépés

Főzzük meg puha

6. Lépés

Ha minden kész, eltávolítjuk a babérlevelet és összekeverjük.

7. Lépés

Hozzáadjuk a tejfölt, összekeverjük és hagyjuk felforrni.

8. Lépés

Ízlés szerint fűszerezzük, majd félretesszük.

9. Lépés

Szolgáljuk kenyérrel vagy krutonnal.

10. Lépés

A leves elég laktató.

11. Lépés

Jó étvágyat!😉

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek