HIRDETŐ

Forrás: Dar1930 from Getty Images

Sertés bélszín, napon szárított paradicsommal töltve

Ez a recept a napon szárított paradicsommal töltött sertésbélszínhez az egyik kedvencem. A zsenge sertéshús, az édeskés, napon szárított paradicsom és az aromás fűszerek kombinációja az ízek harmonikus szimfóniáját alkotja.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g Sertés szűzpecsenye Hozzáadott
  • 8 db Szárított paradicsom Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Először is előkészítem a sertés szűzpecsenyét. A fokhagymát meghámozom és összezúzom. Ezután a húst mindkét oldalát sózom és borsozom, majd bedörzsölöm a préselt fokhagymával elkevert olajjal. Legalább 20 percig hagyom így pihenni, hogy az ízek összeérjenek.

2. Lépés

Ezután a húst mindkét oldalán forró vajban megpirítjuk. Az egyik oldalon kb. 5 percig hagyom sülni, majd a másik oldalra bontom.

3. Lépés

Ezután a szűzpecsenyéket félbevágom, de nem vágom át teljesen, hogy könnyen meg lehessen tölteni. Minden szűzpecsenyébe 2-3 napon szárított paradicsomot teszek.

4. Lépés

Végül lezárom a babapiskótákat, és fóliába csomagolom őket. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 percig sütöm.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új