HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Sertés szegyszegy gombán

Ennél a receptnél mindig várom a pillanatot, amikor a sertésszegyet aranyszínűre sütöm, majd ráöntöm az illatos gombamártást.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g Sertésszegy Hozzáadott
  • 300 g Gombák Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 200 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • Só, fekete bors Hozzáadott
  • Majoránna Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg, sózza és borsozza meg a sertésszegyet. Ezután egy serpenyőben, olajban minden oldalát megsütjük. Ezután tegyük át egy tepsibe, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 1 órán át süssük. Vigyázzunk, a sertésmellnek puhának kell lennie.

2. Lépés

Amíg a hús sül, készítse el a gombamártást. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és egy serpenyőben olajon megpároljuk, hozzáadjuk a felszeletelt, sózott és fűszerezett gombát. Amikor a gomba kissé megsárgult, hozzáadjuk a főzőtejszínt. Én személy szerint azt javaslom, hogy hagyjuk a mártást egy kicsit párolódni, hogy az összes íz összeérjen.

3. Lépés

A kész húst szeletekre vágjuk, és gombamártással tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új