HIRDETŐ

Forrás: arfo from Getty Images

Sertéshús gombával

Sertéshús receptje tejszínes gombával.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 500 g Gombák Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 200 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • Só és őrölt fekete bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 2 EK Olajok Hozzáadott
  • petrezselyem a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst megmossuk, megszárítjuk és kisebb darabokra vagy szeletekre vágjuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és barnítsuk meg a húst mindkét oldalán jól. Ez nagyon fontos a hús szaftossága miatt, és nem szabad kihagyni.

2. Lépés

Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a húshoz, és hagyjuk egy ideig párolódni.

3. Lépés

Mossuk meg, szárítsuk meg és szeleteljük fel a gombát. Adjuk a húshoz és a hagymához a fazékhoz. Pároljuk, amíg a gomba le nem engedi a vizet.

4. Lépés

Végül adjuk hozzá a tejszínt, keverjük meg, és pároljuk egy ideig, amíg megpuhul. Tálaljuk petrezselyemmel díszítve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új