HIRDETŐ
Forrás: FB: Varenie je radosť
Sertéshús spárgával
Ez a recept ideális hús és zöldség szerelmeseinek. A sertéshús a spárga és a karfiol kombinációjával kiváló gasztronómiai élményt nyújt.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Sertéshús
- 500 g sertéshús
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál Fekete bors
- 2 szeletek The Onion
- 2 gerezd fokhagyma
Zöldség
- 1 db Spárga
- 1 db karfiol
- 2 kanalak olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Vágjuk fel a sertéshúst darabokra, majd sózzuk és borsozzuk meg.
2. Lépés
Egy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat és pirítsuk aranybarnára a hagymát és a fokhagymát.
3. Lépés
Hozzáadjuk a darabolt sertéshúst és minden oldalán megpirítjuk.
4. Lépés
Hozzáadjuk a feldarabolt spárgát és a karfiolt, majd 15 percig pároljuk fedő alatt.
5. Lépés
Rizzsel szolgáljuk fel.