Forrás: sitriel from Getty Images
Sertéshúsleves
Ez a sertéshúsleves valóban nagyon tápláló és laktató. Bár az elkészítése kissé időigényes lehet, biztosan élvezni fogja.
Hozzávalók
- 500 g Sertéshús
- 2 db Sárgarépa
- 2 db Petrezselyem
- 1 db The Onion
- 3 gerezd Fokhagyma
- 250 g zöldborsó
- 2 db Burgonya
- 1 l Vizek
- 2 kanalak Olajok
- só és frissen őrölt fekete bors
Eljárás
Kezdjük az összes szükséges hozzávaló előkészítésével. Mossuk meg, tisztítsuk meg és vágjuk kisebb darabokra a húst. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a sárgarépát, a petrezselymet és a burgonyát. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát.
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a feldarabolt húst. Süssük a húst aranybarnára. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pirítsuk aranybarnára. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott zöldségeket és a borsót. Keverje össze az egészet, és párolja körülbelül 5 percig.
3. Végül öntsük fel a levest vízzel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és főzzük az egészet együtt körülbelül másfél órán át. A levesnek sűrűnek, a húsnak pedig puhának kell lennie.