HIRDETŐ

Forrás: sitriel from Getty Images

Sertéshúsleves

Ez a sertéshúsleves valóban nagyon tápláló és laktató. Bár az elkészítése kissé időigényes lehet, biztosan élvezni fogja.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 2 db Sárgarépa Hozzáadott
  • 2 db Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 250 g zöldborsó Hozzáadott
  • 2 db Burgonya Hozzáadott
  • 1 l Vizek Hozzáadott
  • 2 kanalak Olajok Hozzáadott
  • só és frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Kezdjük az összes szükséges hozzávaló előkészítésével. Mossuk meg, tisztítsuk meg és vágjuk kisebb darabokra a húst. Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a sárgarépát, a petrezselymet és a burgonyát. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát.

2. Lépés

Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a feldarabolt húst. Süssük a húst aranybarnára. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pirítsuk aranybarnára. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott zöldségeket és a borsót. Keverje össze az egészet, és párolja körülbelül 5 percig.

3. Lépés

3. Végül öntsük fel a levest vízzel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és főzzük az egészet együtt körülbelül másfél órán át. A levesnek sűrűnek, a húsnak pedig puhának kell lennie.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új