HIRDETŐ

Forrás: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Sertéskaraj savanyú káposztával

Hagyományos szlovák étel, ami sertéskarajból és savanyú káposztából áll. Ideális recept ünnepi ebédekre vagy vacsorákra. Könnyű elkészíteni és valóban mindenki ízlésének megfelel, aki szereti a sertéshúst savanyú káposztával együtt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg sertéskaraj Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 12 kg savanyú káposzta Hozzáadott
  • bacon Hozzáadott
  • mozzarella Hozzáadott
  • Só és fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Verjük a sertéskarajt, megszórjuk sóval, fekete borssal, és kisütjük a serpenyőben.

2. Lépés

Azután tegyük be a tepsibe.

3. Lépés

Az ecetes káposztát hagymán pároljuk és minden hús szeletre teszünk belőle.

4. Lépés

A káposztára teszünk egy szelet szalonnát, és a sertéskarajt körülbelül 30 percig sütjük 200°C-on.

5. Lépés

Ezután ráteszünk mozzarellát és még egy kicsit sütjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek