HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/9DoWfIrpfMO5-kwFkOdJ/5d703c346c7771b75031ad648c1b24.jpeg)
Forrás: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Sertéskaraj savanyú káposztával
Hagyományos szlovák étel, ami sertéskarajból és savanyú káposztából áll. Ideális recept ünnepi ebédekre vagy vacsorákra. Könnyű elkészíteni és valóban mindenki ízlésének megfelel, aki szereti a sertéshúst savanyú káposztával együtt.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 kg sertéskaraj
- 1 darab The Onion
- 1⁄2 kg savanyú káposzta
- bacon
- mozzarella
- Só és fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Verjük a sertéskarajt, megszórjuk sóval, fekete borssal, és kisütjük a serpenyőben.
2. Lépés
Azután tegyük be a tepsibe.
3. Lépés
Az ecetes káposztát hagymán pároljuk és minden hús szeletre teszünk belőle.
4. Lépés
A káposztára teszünk egy szelet szalonnát, és a sertéskarajt körülbelül 30 percig sütjük 200°C-on.
5. Lépés
Ezután ráteszünk mozzarellát és még egy kicsit sütjük.