HIRDETŐ

Forrás: blackjake from Getty Images Signature

Spenótleves burgonyával

Krémes spenótleves burgonyával, amely tökéletes ebédre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 400 g Spenót (friss, fagyasztott vagy konzerv) Hozzáadott
  • 2 darab Burgonya Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 l Zöldségleves Hozzáadott
  • 100 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • 2 EK Olívaolaj Hozzáadott
  • Só és fekete bors Hozzáadott
  • Szerecsendió a fűszerezéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, és vágja apróra. Hámozzuk meg a burgonyát, és vágjuk kockákra. Tisztítsuk meg és vágjuk fel a spenótot.

2. Lépés

Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a hagymát. Ezután adjuk hozzá a fokhagymát, és hagyjuk egy kicsit pirulni. Ez a kulcsfontosságú pillanat - a hagyma és a fokhagyma csodálatos ízt ad a levesnek.

3. Lépés

Adjuk hozzá a burgonyát és a spenótot, és keverjük össze. Öntsük fel a zöldségalaplével, és főzzük körülbelül 20 percig.

4. Lépés

Ezután keverje össze az egészet merülőmixerrel, amíg sima nem lesz.

5. Lépés

Öntsük hozzá a tejszínt, ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval.

6. Lépés

Hagyjuk a spenótlevest még 5 percig főni, majd tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek