HIRDETŐ

Forrás: foxysgraphic from Canva

Sült céklasaláta

Ez egy finom és egészséges saláta, amely tökéletes könnyű ebédekhez vagy vacsorákhoz. Tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, köszönhetően a céklának, a spenótnak és a magoknak. A kecskesajt krémes ízt ad, amely tökéletesen kiegészíti ezt a salátát.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Szöveg

  • 4 db cékla Hozzáadott
  • 200 g bébispenót Hozzáadott
  • 150 g kecskesajt Hozzáadott
  • 50 g Magvak keveréke Hozzáadott

Öltözködés

  • 2 Kanálok olívaolaj Hozzáadott
  • 1 Kanálok fehérborecet Hozzáadott
  • 1 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Sütse a piros répát előmelegített 200°C-os sütőben körülbelül 30 percig, vagy amíg meg nem puhul. Ezután hagyja kihűlni és vágja darabokra.

2. Lépés

Készítse el az öntetet az olívaolaj, fehérbor ecet, préselt fokhagyma, só és bors keverésével.

3. Lépés

Keverje össze a spenótot, a piros répát, a kecskesajtot és a magvakat egy tálban. Adj hozzá öntetet és jól keverd össze.

4. Lépés

Szolgálja fel a salátát azonnal, vagy hagyja a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új