HIRDETŐ
Forrás: foxysgraphic from Canva
Sült céklasaláta
Ez egy finom és egészséges saláta, amely tökéletes könnyű ebédekhez vagy vacsorákhoz. Tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, köszönhetően a céklának, a spenótnak és a magoknak. A kecskesajt krémes ízt ad, amely tökéletesen kiegészíti ezt a salátát.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Szöveg
- 4 db cékla
- 200 g bébispenót
- 150 g kecskesajt
- 50 g Magvak keveréke
Öltözködés
- 2 Kanálok olívaolaj
- 1 Kanálok fehérborecet
- 1 db fokhagyma
- 1 só és bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Sütse a piros répát előmelegített 200°C-os sütőben körülbelül 30 percig, vagy amíg meg nem puhul. Ezután hagyja kihűlni és vágja darabokra.
2. Lépés
Készítse el az öntetet az olívaolaj, fehérbor ecet, préselt fokhagyma, só és bors keverésével.
3. Lépés
Keverje össze a spenótot, a piros répát, a kecskesajtot és a magvakat egy tálban. Adj hozzá öntetet és jól keverd össze.
4. Lépés
Szolgálja fel a salátát azonnal, vagy hagyja a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.