HIRDETŐ
Forrás: 8vFanl from Getty Images
Sült hagyma
Az aranyszínű, édes, sült hagyma számos ételhez remekül illik. Adja szendvicsekhez, salátákhoz, tésztákhoz vagy pörköltekhez, és valószínűleg nem fog tudni ellenállni!
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 2 pcs hagyma
- 2 kanalak Napraforgóolaj
- csipetnyi só
- Csipetnyi bors
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Hámozza meg a hagymát, és vágja vékony szeletekre. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben.
2. Lépés
Amikor az olaj jól felforrósodott, dobja bele a hagymát. Közepes lángon, időnként megkeverve pirítsuk.
3. Lépés
Amikor a hagyma aranyszínű és puha, adjuk hozzá a sót és a borsot. Keverjük még egy percig, hogy a fűszerek jól összeérjenek.
4. Lépés
Miután megsült, vegyük ki a hagymát a serpenyőből, és papírtörlőn csepegtessük le.
5. Lépés
A pirított hagyma tálalásra kész!