HIRDETŐ

Forrás: 8vFanl from Getty Images

Sült hagyma

Az aranyszínű, édes, sült hagyma számos ételhez remekül illik. Adja szendvicsekhez, salátákhoz, tésztákhoz vagy pörköltekhez, és valószínűleg nem fog tudni ellenállni!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 pcs hagyma Hozzáadott
  • 2 kanalak Napraforgóolaj Hozzáadott
  • csipetnyi só Hozzáadott
  • Csipetnyi bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Hámozza meg a hagymát, és vágja vékony szeletekre. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben.

2. Lépés

Amikor az olaj jól felforrósodott, dobja bele a hagymát. Közepes lángon, időnként megkeverve pirítsuk.

3. Lépés

Amikor a hagyma aranyszínű és puha, adjuk hozzá a sót és a borsot. Keverjük még egy percig, hogy a fűszerek jól összeérjenek.

4. Lépés

Miután megsült, vegyük ki a hagymát a serpenyőből, és papírtörlőn csepegtessük le.

5. Lépés

A pirított hagyma tálalásra kész!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új