HIRDETŐ

Forrás: HLPhoto for Adobe Stock

Sült nyúlcomb

Egy hagyományos német étel, amely kiemeli a nyúl finom ízét. Tökéletes választás családi vacsorára vagy különleges alkalomra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Nyúlcomb

  • 4 Darab nyúlcomb Hozzáadott

Pácolás

  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 2 Fokhagyma gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Splash citromlé Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Rosemary Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Kakukkfű Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Hozzáadott
  • 1 Teáskanál bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Dörzsölje be a nyúlcombokat a páclével, majd legalább egy órán át (vagy egész éjjel) hagyja pácolódni a hűtőben.

2. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.

3. Lépés

Vegye ki a hűtőből a nyúlcombokat és helyezze őket egy sütőlapra.

4. Lépés

A nyúlcombokat sütse meg körülbelül 45 percig előmelegített sütőben, amíg szépen megpirulnak és átsülnek.

5. Lépés

Szolgáljuk fel a sült nyúlcombokat a kívánt mellékletekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új