HIRDETŐ

Forrás: HLPhoto for Adobe Stock

Sült nyúlcomb

Egy hagyományos német étel, amely kiemeli a nyúl finom ízét. Tökéletes választás családi vacsorára vagy különleges alkalomra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Nyúlcomb

  • 4 Darab nyúlcomb Hozzáadott

Pácolás

  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 2 Fokhagyma gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Splash citromlé Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Rosemary Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Kakukkfű Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Hozzáadott
  • 1 Teáskanál bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Dörzsölje be a nyúlcombokat a páclével, majd legalább egy órán át (vagy egész éjjel) hagyja pácolódni a hűtőben.

2. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.

3. Lépés

Vegye ki a hűtőből a nyúlcombokat és helyezze őket egy sütőlapra.

4. Lépés

A nyúlcombokat sütse meg körülbelül 45 percig előmelegített sütőben, amíg szépen megpirulnak és átsülnek.

5. Lépés

Szolgáljuk fel a sült nyúlcombokat a kívánt mellékletekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek