HIRDETŐ
Forrás: HLPhoto for Adobe Stock
Sült nyúlcomb
Egy hagyományos német étel, amely kiemeli a nyúl finom ízét. Tökéletes választás családi vacsorára vagy különleges alkalomra.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Nyúlcomb
- 4 Darab nyúlcomb
Pácolás
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 Fokhagyma gerezd fokhagyma
- 1 Splash citromlé
- 1 Teáskanál Rosemary
- 1 Teáskanál Kakukkfű
- 1 Teáskanál só
- 1 Teáskanál bors
HIRDETŐ
Eljárás
90 perc.
1. Lépés
Dörzsölje be a nyúlcombokat a páclével, majd legalább egy órán át (vagy egész éjjel) hagyja pácolódni a hűtőben.
2. Lépés
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
3. Lépés
Vegye ki a hűtőből a nyúlcombokat és helyezze őket egy sütőlapra.
4. Lépés
A nyúlcombokat sütse meg körülbelül 45 percig előmelegített sütőben, amíg szépen megpirulnak és átsülnek.
5. Lépés
Szolgáljuk fel a sült nyúlcombokat a kívánt mellékletekkel.