HIRDETŐ

Forrás: merc67 from Getty Images

Sütés nélküli gyümölcsös mascarpone cheesecake

A sütés nélküli gyümölcsös mascarpone cheesecake egy finom és frissítő desszert, amit különösen a nyári hónapokban értékelni fog. Gyors és könnyű elkészíteni, a hűsítő hatása pedig tökéletes a nap végén egy kis édeskedésre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Szöveg

  • 200 g Piskóta sütemény Hozzáadott
  • 90 g Olvasztott vaj Hozzáadott

Tartalom

  • 500 g mascarpone Hozzáadott
  • 200 g Tejszínhabos túró Hozzáadott
  • 100 g cukor Hozzáadott
  • 1 darab vaníliás cukor Hozzáadott
  • 250 ml tejszín Hozzáadott

Gyümölcsszósz

  • 300 g gyümölcs ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 csomagolás Zselatin Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Az aprított süteményt keverjük össze az olvasztott vajjal. Nyomjuk bele a keveréket a kikenett tortaformába, majd hagyjuk megdermedni a hűtőben.

2. Lépés

Mascarpone-t, túrót, cukrot és vaníliás cukrot verjünk könnyűre. Ezután adjuk hozzá a tejszínt és verjünk még egy kis ideig.

3. Lépés

A tölteléket a megkeményedett tésztára öntjük és hagyjuk a hűtőben legalább 2 órán át megszilárdulni.

4. Lépés

A gyümölcsöt megmossuk és apróra vágjuk. A zselatint a csomagolás utasításai alapján elkészítjük és összekeverjük a gyümölccsel.

5. Lépés

Kiöntjük a megdermedt töltelékre, és hagyjuk a hűtőben legalább egy órát tovább dermedni.

6. Lépés

A cheesecake-et óvatosan kivesszük a formából, mielőtt tálalnánk. Díszítésként friss gyümölccsel és tejszínhabbal tálalhatjuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új