HIRDETŐ

Forrás: Alex Rath for Getty Images

Sütőben sült marharolád

Egy hagyományos német étel, amely örömet szerez az ízlelőbimbóknak. Ezek a marharoládok lassan, a sütőben készülnek, hogy biztosítsák a hús lágy és lédús állagát, miközben a töltelék átjárja a szalonna, a hagyma és a savanyú uborka íze.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Rouladen

  • 4 Darabok Marhahús tekercs Hozzáadott
  • 4 Darabok szalonnaszeletek Hozzáadott
  • 4 Darabok Befőtt uborka Hozzáadott
  • 2 Darabok Hagymák Hozzáadott
  • 4 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 1 evőkanál Hozzáadott
  • 1 evőkanál bors Hozzáadott

Mártás

  • 500 ml marhahúsleves Hozzáadott
  • 1 evőkanál paradicsompüré Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

1. A sütőben sült marharolád receptjéhez először melegítse elő a sütőt 200 fokra. Amíg a sütő előmelegszik, készítse elő a hozzávalókat. Vágja csíkokra a hagymát, a szalonnaszeleteket és a fűszeruborkákat, majd tegye őket félre.

2. Lépés

2. Vegye elő a szűzpecsenyéket, és minden oldalukat kenje meg mustárral, mielőtt sóval és borssal ízesítené. Helyezzen sonkaszeleteket, hagymát és uborkát minden szűzpecsenyére, majd gondosan tekerje fel őket. Rögzítse minden szűzpecsenyét konyhai madzaggal vagy hústűvel.

3. Lépés

3. Helyezze a roulade-okat egy sütőálló serpenyőbe, és pirítsa meg mindegyik oldalukat, amíg barnák nem lesznek. Ezután adjon hozzá marhahúslevest és paradicsompürét, és hintsük meg a roulade-okat egy kevés liszttel.

4. Lépés

4. Helyezze a serpenyőt az előmelegített sütőbe, és párolja a roulade-okat 90 percig. Fordítsa meg a roulade-okat minden 30 percben, hogy biztosítsa az egyenletes sülést mindkét oldalon.

5. Lépés

5. Vegye ki a serpenyőt a sütőből, és hagyja pihenni a marharoulade-ot néhány percig tálalás előtt. Tálalhatja a roulade-ot burgonyapürével vagy vöröskáposztával. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új