HIRDETŐ

Forrás: FB: Magyaros Ízőrzők

Sütőzacskóban sült

Ez a fogás egyszerűen elkészíthető, ízletes és laktató. A mustárpácos csirkecomb sütőzacskóban sütve még finomabb, omlósabb lesz. Mellette a sült krumpli és édesburgonya pedig remek köret.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Csirkecomb

  • 4 ks csirkecomb Hozzáadott
  • 200 ml Mustár Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott

Köret

  • 4 ks krumpli Hozzáadott
  • 2 ks édesburgonya Hozzáadott
  • 1 ek olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

80 perc.
1. Lépés

Készítsük elő a csirkecombokat azzal, hogy bekenjük őket a mustárral, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymát. Hagyjuk pihenni legalább 20 percet.

2. Lépés

Ezalatt meghámozzuk a krumplikat és édesburgonyát, majd nagyobb kockákra vágjuk őket. Locsoljuk meg olívaolajjal.

3. Lépés

Helyezzük a csirkecombokat a sütőzacskóba, majd 70 percig süssük 180°C-on. Az utolsó 20 percig adjuk hozzá a köretet.

4. Lépés

Amikor elkészült, távolítsuk el a sütőzacskót, és tálaljuk a sütőből kivett húsokat a köret mellett.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új