HIRDETŐ
Forrás: FB: Magyaros Ízőrzők
Sütőzacskóban sült
Ez a fogás egyszerűen elkészíthető, ízletes és laktató. A mustárpácos csirkecomb sütőzacskóban sütve még finomabb, omlósabb lesz. Mellette a sült krumpli és édesburgonya pedig remek köret.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Csirkecomb
- 4 ks csirkecomb
- 200 ml Mustár
- 2 gerezd fokhagyma
Köret
- 4 ks krumpli
- 2 ks édesburgonya
- 1 ek olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
80 perc.
1. Lépés
Készítsük elő a csirkecombokat azzal, hogy bekenjük őket a mustárral, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymát. Hagyjuk pihenni legalább 20 percet.
2. Lépés
Ezalatt meghámozzuk a krumplikat és édesburgonyát, majd nagyobb kockákra vágjuk őket. Locsoljuk meg olívaolajjal.
3. Lépés
Helyezzük a csirkecombokat a sütőzacskóba, majd 70 percig süssük 180°C-on. Az utolsó 20 percig adjuk hozzá a köretet.
4. Lépés
Amikor elkészült, távolítsuk el a sütőzacskót, és tálaljuk a sütőből kivett húsokat a köret mellett.