HIRDETŐ
Forrás: Pixabay: GamerChef6
Szilveszteri Kaszinótojás
A kaszinótojás a szilveszteri partik kedvelt étele, melynek elkészítése nemcsak egyszerű, de nagyszerű módja is a maradék tojások felhasználásának. A tojásokat mindig frissen, a vendégek érkezése előtt készítjük el, hogy a maximum frissesség és íz élvezhető legyen.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 8 ks tojás
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál Mustár
- 150 ml majonéz
- 2 darab piros kaliforniai paprika
- 1 kiskanál só
- 1 kiskanál őrölt fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A tojásokat tegyük fel főni egy lábasban. Miután megfőttek, hűtsük le őket hideg víz alatt.
2. Lépés
Pucoljuk meg a tojásokat, vágjuk őket ketté hosszában, majd kanalazzuk ki a sárgájukat egy tálba.
3. Lépés
A tojássárgájához adjunk hozzá préselt fokhagymát, mustárt, majonézt, sót, borsot, és aprított paprikát. Keverjük össze alaposan.
4. Lépés
Töltsük az ízesített tojássárgáját a tojásfehérjébe. Tálaljuk hidegen.