HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: GamerChef6

Szilveszteri Kaszinótojás

A kaszinótojás a szilveszteri partik kedvelt étele, melynek elkészítése nemcsak egyszerű, de nagyszerű módja is a maradék tojások felhasználásának. A tojásokat mindig frissen, a vendégek érkezése előtt készítjük el, hogy a maximum frissesség és íz élvezhető legyen.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 8 ks tojás Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 teáskanál Mustár Hozzáadott
  • 150 ml majonéz Hozzáadott
  • 2 darab piros kaliforniai paprika Hozzáadott
  • 1 kiskanál Hozzáadott
  • 1 kiskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A tojásokat tegyük fel főni egy lábasban. Miután megfőttek, hűtsük le őket hideg víz alatt.

2. Lépés

Pucoljuk meg a tojásokat, vágjuk őket ketté hosszában, majd kanalazzuk ki a sárgájukat egy tálba.

3. Lépés

A tojássárgájához adjunk hozzá préselt fokhagymát, mustárt, majonézt, sót, borsot, és aprított paprikát. Keverjük össze alaposan.

4. Lépés

Töltsük az ízesített tojássárgáját a tojásfehérjébe. Tálaljuk hidegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új