HIRDETŐ

Forrás: sbossert from Getty Images Signature

Tárkonyos pulykaraguleves

Egy igazi, hagyományos magyar leves, amely egyszerre tartalmas és ízletes. A tárkony frissítő illata és karakterisztikus íze tökéletesen kiegészíti a pulykahúst és a zöldségeket.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús és zöldségek

  • 500 g pulykamell Hozzáadott
  • 2 Fej hagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 3 darab sárgarépa Hozzáadott
  • 3 darab petrezselyemgyökér Hozzáadott

Fűszerek

  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 2 teáskanál tárkony Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst és a zöldségeket megmossuk, majd felkockázzuk.

2. Lépés

Egy nagy fazékban olajat hevítünk, majd hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát, és üvegesre pároljuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a pulykahúst a fazékhoz, és addig sütjük, amíg minden oldala aranybarna nem lesz.

4. Lépés

Hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket, majd annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi.

5. Lépés

Kis lángon, fedő alatt főzzük a levest kb. 1 órán át.

6. Lépés

Tálalás előtt ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és tárkonyt adunk hozzá.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek