HIRDETŐ

Forrás: sbossert from Getty Images Signature

Tárkonyos pulykaraguleves

Egy igazi, hagyományos magyar leves, amely egyszerre tartalmas és ízletes. A tárkony frissítő illata és karakterisztikus íze tökéletesen kiegészíti a pulykahúst és a zöldségeket.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús és zöldségek

  • 500 g pulykamell Hozzáadott
  • 2 Fej hagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 3 darab sárgarépa Hozzáadott
  • 3 darab petrezselyemgyökér Hozzáadott

Fűszerek

  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 2 teáskanál tárkony Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst és a zöldségeket megmossuk, majd felkockázzuk.

2. Lépés

Egy nagy fazékban olajat hevítünk, majd hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát, és üvegesre pároljuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a pulykahúst a fazékhoz, és addig sütjük, amíg minden oldala aranybarna nem lesz.

4. Lépés

Hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket, majd annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi.

5. Lépés

Kis lángon, fedő alatt főzzük a levest kb. 1 órán át.

6. Lépés

Tálalás előtt ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és tárkonyt adunk hozzá.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új