HIRDETŐ

Forrás: unsplash

Tartalmas Tokhal bundában otthon

A Tokhal bundában egy finom, tartalmas, egyszerű és gyorsan elkészíthető, magyaros étel, amit akár ebédre, vacsorára vagy ünnepi alkalmakkor is elkészíthetünk. A tokhal könnyed íze remekül harmonizál a ropogós bundával és az ízesítőkkel, ami minden étkezőasztal díszévé válhat.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 ks tokhal filé Hozzáadott
  • 90 Gram liszt Hozzáadott
  • 150 Gram zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 4 ks tojás Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 4 ks citrom Hozzáadott
  • főzőolaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A tokhal filéket mosd meg, majd töröld szárazra és mindkét oldalán sózd, borsozd be.

2. Lépés

Három tálban készítsd el a panírozáshoz szükséges alapanyagokat: az egyikben legyen a liszt, a másikban a felvert tojás, a harmadikban pedig a zsemlemorzsa.

3. Lépés

Egyenként forgasd bele a halakat először a lisztbe, ezután a tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába.

4. Lépés

Egy serpenyőben hevítsd fel a főzőolajat, majd addig süsd a halakat, amíg mindkét oldaluk aranybarna nem lesz.

5. Lépés

A sült tokhalat citrommal tálald!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új