HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/9UOAFLM1cWoYtaAxNSzC/4095f6f6c2d2e510c44256fae7e393.jpeg)
Tartármártás - a gasztronómiai kaland
Ez a mártás a tökéletes kiegészítője a steaknek, halnak és sült húsoknak.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
- 1⁄2 Csésze majonéz
- 1⁄4 Csésze Mustár
- 2 evőkanál Worcestershire mártás
- 1 evőkanál kapribogyó
- 1⁄2 teáskanál fokhagymapor
- 1⁄4 teáskanál só
- 1⁄4 teáskanál bors
- 1⁄4 Csésze tej
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Keverj össze minden hozzávalót egy kis tálban, amíg sima nem lesz.
2. Lépés
Adj hozzá tejet, amíg a mártás szándékos konzisztenciája el nem éri.
3. Lépés
Hagyjuk állni legalább egy órát hűtőszekrényben, hogy az ízek összeérjenek.
4. Lépés
Tálaljuk melegen, húsok, halak mellé.