HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/N_KD-Z8FNIxGFknHZXzk/aa171a589215656d516d6a844f85ce.png)
Tejfölös borju sote
Egy rendkívül ízletes tejfölös borju sote receptje. Tésztát kínálunk hozzá.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Fő összetevők
- 500 g Nyúlhús
- 2 db The Onion
- 2 db fokhagyma
- 200 ml Tejszínhab
Fűszerek és gyógynövények
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
- 1 teáskanál bazsalikom
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Egy közepes méretű serpenyőben megolvasztjuk a vajat és hozzáadjuk a felvágott hagymát és fokhagymát. Pároljuk őket, amíg meg nem puhulnak.
2. Lépés
Hozzáadjuk a szeletelt pulykahúst, és minden oldalról aranybarnára sütjük.
3. Lépés
A húshoz hozzáadjuk a sót, a borsot és a bazsalikomot. Ezután az keveréket összekeverjük.
4. Lépés
A serpenyőbe öntsünk tejszínt, és lassan főzzük kis lángon.
5. Lépés
Amikor a mártás elég sűrű, levesszük a serpenyőt a tűzről. Kész a tejszínes pulyka sote.