HIRDETŐ

Tejszín nélküli borsóleves

Kiváló, egyszerű és egészséges borsóleves tejszín hozzáadása nélkül. Tökéletes előételként, vagy akár önálló fogásként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g fagyasztott borsó Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db Zöldségkocka Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Készítse elő az összes hozzávalót. Hámozza meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát.

2. Lépés

Aranybarnára pirítsa a hagymát egy kis olajon a serpenyőben. Adj hozzá fokhagymát és pirítsd még egy kis ideig.

3. Lépés

Adja hozzá a borsót, öntse le vízzel és adjon hozzá zöldségkockát. Főzze kis lángon körülbelül 30 percig.

4. Lépés

A főzés után pürésítse le a levest, majd ízesítse sóval és fűszerekkel. Ha a leves túl sűrű, adjon hozzá egy kevés vizet.

5. Lépés

Szolgáld fel melegen. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek