HIRDETŐ

Tejszín nélküli borsóleves

Kiváló, egyszerű és egészséges borsóleves tejszín hozzáadása nélkül. Tökéletes előételként, vagy akár önálló fogásként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g fagyasztott borsó Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db Zöldségkocka Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Készítse elő az összes hozzávalót. Hámozza meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát.

2. Lépés

Aranybarnára pirítsa a hagymát egy kis olajon a serpenyőben. Adj hozzá fokhagymát és pirítsd még egy kis ideig.

3. Lépés

Adja hozzá a borsót, öntse le vízzel és adjon hozzá zöldségkockát. Főzze kis lángon körülbelül 30 percig.

4. Lépés

A főzés után pürésítse le a levest, majd ízesítse sóval és fűszerekkel. Ha a leves túl sűrű, adjon hozzá egy kevés vizet.

5. Lépés

Szolgáld fel melegen. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új