HIRDETŐ
Tejszín nélküli borsóleves
Kiváló, egyszerű és egészséges borsóleves tejszín hozzáadása nélkül. Tökéletes előételként, vagy akár önálló fogásként.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g fagyasztott borsó
- 1 db The Onion
- 2 db gerezd fokhagyma
- 1 db Zöldségkocka
- 2 l víz
- 1⁄2 teáskanál őrölt fekete bors
- 1 teáskanál só
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Készítse elő az összes hozzávalót. Hámozza meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát.
2. Lépés
Aranybarnára pirítsa a hagymát egy kis olajon a serpenyőben. Adj hozzá fokhagymát és pirítsd még egy kis ideig.
3. Lépés
Adja hozzá a borsót, öntse le vízzel és adjon hozzá zöldségkockát. Főzze kis lángon körülbelül 30 percig.
4. Lépés
A főzés után pürésítse le a levest, majd ízesítse sóval és fűszerekkel. Ha a leves túl sűrű, adjon hozzá egy kevés vizet.
5. Lépés
Szolgáld fel melegen. Jó étvágyat!