HIRDETŐ

Forrás: Pelagija from Canva

Tészta csirkével és tejszínes mártással

Ez egy egyszerű, de ízletes recept a csirkés-tejszínes tésztához. Tökéletes gyors vacsorának vagy ebédnek a hét bármely szakában. Kedvenc fűszerezéssel vagy zöldségek hozzáadásával ízlésedre szabhatod.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Csirkehús Hozzáadott
  • 400 g Tészta Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 evőkanál Olívaolaj Hozzáadott
  • 200 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Vágja a csirkemellet apró darabokra. A hagymát apróra vágjuk.

2. Lépés

Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a csirkét. Süssük aranyszínűre.

3. Lépés

Adjuk hozzá a hagymát, és pirítsuk tovább, amíg aranyszínű nem lesz.

4. Lépés

Adjuk hozzá a tejszínt, és ízesítsük sóval és borssal. Forraljuk fel, majd hagyjuk alacsony hőfokon addig, amíg a mártás kissé besűrűsödik.

5. Lépés

Közben a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint főzzük al dente.

6. Lépés

Ha megfőtt, szűrjük le a tésztát, és adjuk a serpenyőbe a csirkével és a mártással együtt. Jól keverjük össze, hogy a tésztát egyenletesen bevonja a szósz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új