HIRDETŐ

Forrás: Zoryanchik from Canva

Tészta pestóval és tonhallal

Ízletes pestós tonhalas tészta receptje, amely tökéletes gyors vacsorának.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 350 g Tészta Hozzáadott
  • 200 g Tonhal olívaolajban Hozzáadott
  • 150 g Zöld pesto (bazsalikom pesto) Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 50 g parmezán Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Főzzük a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint, amíg \al dente\ (azaz, hogy még egy kicsit kemény legyen).

2. Lépés

Közben készítse el a tonhalat. Nyissa ki a tonhalkonzervet, és hagyja lecsepegni.

3. Lépés

Egy serpenyőben hevítsünk fel egy kevés olívaolajat, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, és néhány másodpercig pirítsuk aranyszínűre.

4. Lépés

Adja hozzá a tonhalat a serpenyőbe, és pirítsa meg a fokhagymával együtt.

5. Lépés

Közepes lángon főzzük néhány percig, majd adjuk hozzá a pestót, és keverjük össze.

6. Lépés

Kóstolja meg, és ízesítse sóval és frissen őrölt fekete borssal, ha szükséges.

7. Lépés

Szűrje le a tésztát, de még forrón adja hozzá a serpenyőhöz a tonhallal és a pestóval együtt.

8. Lépés

Adjuk hozzá a reszelt parmezánt, keverjük össze, és hagyjuk egy kicsit párolódni a serpenyőben, hogy az ízek összeérjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új