HIRDETŐ

Forrás: marketlan from Getty Images

Tészta sajtmártással és zöldségekkel

Ez a recept a tészta sajtmártással és zöldségekkel nemcsak a vegetáriánusok számára nagyszerű, hanem mindazok számára is, akik egészségesen és ízletesen szeretnének enni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 400 g Tészta Hozzáadott
  • 300 g Különböző zöldségek (pl. borsó, paprika, paradicsom) Hozzáadott
  • 200 g sajt Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • Metélőhagyma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Főzzük a tésztát al dente sós vízben a csomagolás utasításai szerint.

2. Lépés

A zöldségeket megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk és megsózzuk. Egy serpenyőben, olajban süssük puhára a zöldségeket.

3. Lépés

A tésztát főzés után lecsepegtetjük, és hagyjuk lecsöpögni. Ezután adjuk a serpenyőbe a zöldségekkel együtt.

4. Lépés

Reszelje le a sajtot, és adja a serpenyőbe a tésztával és a zöldségekkel együtt. Hagyjuk megolvadni, folyamatosan kevergetve. Nyomjuk össze a fokhagymát, és adjuk hozzá a serpenyőhöz. Keverje össze az egészet alaposan, és ízesítse ízlés szerint.

5. Lépés

Melegen tálaljuk. Tálaláskor megszórhatja az ételt sajttal, friss fűszernövényekkel, metélőhagymával vagy pirított magvakkal az extra íz érdekében.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új