HIRDETŐ

Forrás: arfo from Getty Images

Tészta savanyú káposztával és darált hússal

Egy hagyományos szlovák étel, amelyet szívesen készítünk azokon a napokon, amikor mindannyian otthon vagyunk.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 400 g Tészta Hozzáadott
  • 500 g Darált hús Hozzáadott
  • 500 g Savanyú káposzta Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
  • édes paprika Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
  • Egy kis víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Egy serpenyőben kevés vajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát.

2. Lépés

Adjuk hozzá a darált húst, sózzuk meg, és keverjük össze az egészet. A húst barnára sütjük.

3. Lépés

Adja a húshoz az apróra vágott fokhagymát és az édes paprikát. Keverjük meg, és hagyjuk egy darabig párolódni.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá a savanyú káposztát, keverjük össze, és fedjük fel vízzel. Hagyjuk, hogy minden rendesen felforrjon.

5. Lépés

Közben főzzük meg a tésztát a csomagolás utasításai szerint. Én az al dente tésztát részesítem előnyben.

6. Lépés

A tésztát főzés után lecsepegtetjük, és összekeverjük a káposztával.

7. Lépés

A kész ételt ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük, és már tálalhatjuk is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek