HIRDETŐ

Forrás: jabiru from Canva

Tésztasaláta csirkével és tejszínnel

Egy ízletes tésztasaláta receptje csirkével és tejszínnel, amelyet hidegen vagy melegen is fogyaszthat.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 400 g Csirkemell Hozzáadott
  • 400 g Tészta Hozzáadott
  • 4 EK Majonéz Hozzáadott
  • 4 EK Főzőtejszín Hozzáadott
  • 1 db piros paprika Hozzáadott
  • 1 db póréhagyma Hozzáadott
  • 100 g Zöld olajbogyó Hozzáadott
  • Só, fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Kezdje a tészta al dente főzésével a csomagolás utasításai szerint.

2. Lépés

A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, és serpenyőben megsütjük. Javaslom, hogy a sütés után fűszerezzük, hogy a fűszerek ne égjenek le.

3. Lépés

A póréhagymát és a paprikát apróra vágjuk. Vágjuk félbe az olajbogyót.

4. Lépés

Tegye a főtt tésztát, a megbarnított csirkét, az apróra vágott póréhagymát, a paprikát és az olajbogyót egy tálba.

5. Lépés

Egy kisebb tálban keverje össze a tejszínt és a majonézt.

6. Lépés

Adjuk az öntetet a salátához, és keverjük jól össze. Kóstolja meg, és szükség szerint sóval és borssal ízesítse.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új