HIRDETŐ
Forrás: jabiru from Canva
Tésztasaláta csirkével és tejszínnel
Egy ízletes tésztasaláta receptje csirkével és tejszínnel, amelyet hidegen vagy melegen is fogyaszthat.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 400 g Csirkemell
- 400 g Tészta
- 4 EK Majonéz
- 4 EK Főzőtejszín
- 1 db piros paprika
- 1 db póréhagyma
- 100 g Zöld olajbogyó
- Só, fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Kezdje a tészta al dente főzésével a csomagolás utasításai szerint.
2. Lépés
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, és serpenyőben megsütjük. Javaslom, hogy a sütés után fűszerezzük, hogy a fűszerek ne égjenek le.
3. Lépés
A póréhagymát és a paprikát apróra vágjuk. Vágjuk félbe az olajbogyót.
4. Lépés
Tegye a főtt tésztát, a megbarnított csirkét, az apróra vágott póréhagymát, a paprikát és az olajbogyót egy tálba.
5. Lépés
Egy kisebb tálban keverje össze a tejszínt és a majonézt.
6. Lépés
Adjuk az öntetet a salátához, és keverjük jól össze. Kóstolja meg, és szükség szerint sóval és borssal ízesítse.