Forrás: palomadelosrios from Getty Images
Tiramisu mascarponéval
Finom, sütés nélküli tiramisu mascarponéval és keksszel.
Hozzávalók
- 6 db Tojás
- 500 g mascarpone
- 200 g Cukor
- 300 g E-mail
- 2 csészék erős kávé
- Kakaó a szóráshoz
Eljárás
Először is válasszuk szét a tojássárgáját a fehérjétől. Ezután a tojássárgáját a cukorral addig verjük, amíg a keverék sima és krémes nem lesz. Ezután adjuk hozzá a mascarponét, és ismét verjük fel.
Ezután verje kemény habbá a tojásfehérjét, és óvatosan forgassa bele a keverékbe.
Áztassa a kekszet az előre lefőzött kávéban. Ennek nagyon gyorsnak kell lennie, mert a keksznek nem szabad nedvesnek lennie, csak nedvesnek.
Először egy réteg áztatott kekszet tegyen a tálba, majd egy réteg mascarponekrémet, és ezt felváltva folytassa, amíg az összes hozzávaló el nem fogy. Az utolsó réteg legyen a krém.
Szórja meg a kész tiramisut kakaóporral, és legalább két órán át hűtse a hűtőben.