HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: silviarita

Tök leves

Meleg, ízletes, frissítő és tele van vitaminokkal. Ez a tök leves nagyszerű előétel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Leves

  • 1 db Kis tök Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 csésze főzőtejszín Hozzáadott

Fűszerek

  • 1 teáskanál szerecsendió Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Hámozzuk meg a tököt és vágjuk darabokra. Tisztítsuk meg és vágjuk fel a répát, hagymát és fokhagymát. Pároljuk meg minden hozzávalót egy serpenyőben egy kevés olajjal.

2. Lépés

Leöntjük vízzel és pároljuk, amíg az alapanyagok meg nem puhulnak.

3. Lépés

Amikor az alapanyagok megpuhulnak, hozzáadjuk a fűszereket (sót, feketeborsot, szerecsendiót) és hozzáöntjük a főzőtejszínt.

4. Lépés

Vegyük mindent simára és melegen tálaljuk a levest.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új