HIRDETŐ
Forrás: Pixabay
Töltött csirkecomb
Ki mondta, hogy a húsokat nem lehet feldobni plussz ízekkel? Íme egy rettentően ízletes, sajttal és gombával töltött csirkecomb recept.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 4 ks csirkecomb
- 4 ks csiperkegomba
- 90 g ömlesztett sajt
- 1 ks vöröshagyma
- só és bors ízlés szerint
- 1 evőkanál olaj
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
A hagymát és a csiperkegombát finomra vágjuk, és növényi olajon megpirítjuk kissé. Hagyjuk kihűlni, majd a sajtot is hozzáreszeljük.
2. Lépés
A csirkecombokat óvatosan a bőrük alatt megtöltjük ezzel a töltelékkel, majd sóval borssal ízesítjük őket, és olajjal meglocsoljuk.
3. Lépés
180 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.