HIRDETŐ
Forrás: Cons Ramirez from Getty Images
Töltött palacsinták sósan
Ízletes és tápláló töltött palacsinták, amelyeket nemcsak az ízlelőbimbóid fognak értékelni, hanem az egészséged is. Ideálisak egészséges vacsorára vagy családi és baráti ünneplésekre.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Palacsintasütő
- 250 g sima liszt speciális
- 500 ml tej
- 4 db Tojás
- 1 teáskanál Só
Töltelék
- 200 g sonka
- 300 g sajtkrém
- 2 db Tavaszi hagyma
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Először készítsük el a palacsinta tésztát.
2. Lépés
Az összes tészta hozzávalót egy nagy tálba tesszük és simára verjük.
3. Lépés
Hagyjuk a tésztát 30 percig pihenni.
4. Lépés
Közben készítsük el a tölteléket. A sonkát és a újhagymát apró darabokra vágjuk és keverjük össze a sajtkrémmel.
5. Lépés
Palacsintát sütünk kevés olajjal a serpenyőben. Amikor az egyik oldala kész, megfordítjuk és a már megsült oldalon eloszlatjuk a tölteléket.
6. Lépés
Aranybarnára sütjük a palacsintákat és melegen tálaljuk.