HIRDETŐ

Forrás: keko64 from Canva

Univerzális pudingkrém

A sokoldalú pudingkrém nemcsak sütemények vagy torták töltésére, hanem gyors desszertek készítésére is kiváló.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 1 l Tej Hozzáadott
  • 8 EK Cukor Hozzáadott
  • 3 Csomagok Vanília pudingpor Hozzáadott
  • 100 g Vaj Hozzáadott
  • csipetnyi só Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Tegye a tejet egy nagyobb lábasba, és kezdje el lassan melegíteni.

2. Lépés

Adjunk a tejhez cukrot és egy csipet sót. Keverjük össze az egészet, de vigyázzunk, hogy a tej ne melegedjen túl gyorsan, és gyakran keverjük meg, nehogy a cukor leégjen az edény alján.

3. Lépés

Amikor a cukor teljesen feloldódott a tejben, adjuk hozzá a pudingport. Fontos, hogy a port a meleg, nem a forrásban lévő tejhez adjuk.

4. Lépés

Hagyja a pudingkrémet alacsony lángon, állandóan kevergetve kb. 10 percig forrni.

5. Lépés

Amikor a krém kezd besűrűsödni, adjuk hozzá a vajat, és keverjük alaposan össze. A vaj simaságot és gazdag ízt kölcsönöz a krémnek.

6. Lépés

Vegye le a kész krémet a tűzről, és keverje meg még néhányszor, hogy a felszínen ne képződjön bőr.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új