HIRDETŐ

Vadas mártás

A vadas mártás a vadas húsalapanyagok ihletésére készült lenyűgöző finomság. Szaftos, vaddisznó ízzel bővelkedik, melyhez jól illik a tartósan főtt hagyma és a fehérbor. Az eredmény egy ropogós, ízletes mártás, mely önmagában is megállja a helyét, de hozzáadható húshoz, tésztához vagy rizzsel szolgálható fel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg vaddisznóhús Hozzáadott
  • 4 Fej hagyma Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 500 ml fehérbor Hozzáadott
  • 2 evőkanál vaj Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A vaddisznóhúst mossuk meg, majd daraboljuk fel kisebb darabokra.

2. Lépés

Vagdossuk fel a hagymát finomra, és sütük meg a vajon.

3. Lépés

Adja hozzá a darabokra vágott vaddisznóhúst, és fűszerezze meg sóval, borssal.

4. Lépés

Főzzük a húst a hagymákkal, amíg a hús megfő.

5. Lépés

Adjuk hozzá a fokhagymát és a fehérbort.

6. Lépés

Fedjük le a fedővel, és lenyűgözzük a hőt, amíg a bor be nem szívódott.

7. Lépés

Majd add hozzá a lisztet és főzd alacsony hőmérsékleten további 10 percig.

8. Lépés

Tálaljuk hússal, tésztával vagy rizzsel, esetleg körettel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új