HIRDETŐ

Vadas mártás

A vadas mártás a vadas húsalapanyagok ihletésére készült lenyűgöző finomság. Szaftos, vaddisznó ízzel bővelkedik, melyhez jól illik a tartósan főtt hagyma és a fehérbor. Az eredmény egy ropogós, ízletes mártás, mely önmagában is megállja a helyét, de hozzáadható húshoz, tésztához vagy rizzsel szolgálható fel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg vaddisznóhús Hozzáadott
  • 4 Fej hagyma Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 500 ml fehérbor Hozzáadott
  • 2 evőkanál vaj Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A vaddisznóhúst mossuk meg, majd daraboljuk fel kisebb darabokra.

2. Lépés

Vagdossuk fel a hagymát finomra, és sütük meg a vajon.

3. Lépés

Adja hozzá a darabokra vágott vaddisznóhúst, és fűszerezze meg sóval, borssal.

4. Lépés

Főzzük a húst a hagymákkal, amíg a hús megfő.

5. Lépés

Adjuk hozzá a fokhagymát és a fehérbort.

6. Lépés

Fedjük le a fedővel, és lenyűgözzük a hőt, amíg a bor be nem szívódott.

7. Lépés

Majd add hozzá a lisztet és főzd alacsony hőmérsékleten további 10 percig.

8. Lépés

Tálaljuk hússal, tésztával vagy rizzsel, esetleg körettel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek