HIRDETŐ

Vadas Pörkölt - az igazi erdei ízek

Hagyományos magyar étel, ami az őszi-téli időszakban a családok kedvence.

HIRDETŐ
Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

A recept ebben a cikkben található

Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 1 kg vadas nyúl Hozzáadott
  • vaddisznó Hozzáadott
  • muflon Hozzáadott
  • stb Hozzáadott
  • 4 nagy vöröshagyma apróra vágva Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fokhagyma Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 12 Csésze vörösbor Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 2 evőkanál zsír Hozzáadott
  • 2 Csésze savanyú káposzta Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

A vadat kockázzuk fel és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

2. Lépés

A zsírt egy nagy fazékban melegítsük fel, és pirítsuk meg benne a vadat.

3. Lépés

Adjuk hozzá a vöröshagymát és fűszereket, és pirítsuk tovább, amíg a hagyma üveges lesz.

4. Lépés

Adjunk hozzá a lisztet és keverjük össze, majd öntsük rá a vörösbor és 2 csésze víz.

5. Lépés

Fedjük le a fazekat, és főzzük alacsony lángon 2-3 órán keresztül, amíg a vad puha lesz.

6. Lépés

Adjunk hozzá a savanyú káposztát, és főzzük tovább 30 percig.

7. Lépés

Tálaljuk melegen, pirított kenyérrel és petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek