HIRDETŐ
Forrás: ajafoto from Getty Images
Vajas petrezselymes újburgonya
Frissítő és ízletes mellékétel, amely tökéletesen kiegészíti a grillezett húsokat és halakat. A vajas petrezselymes újburgonya ropogós, ízletes és egyszerűen elkészíthető.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 kg újburgonya
- 100 g vaj
- 1 node friss petrezselyem
- 1 teáskanál só
HIRDETŐ
Eljárás
35 perc.
1. Lépés
A burgonya alapos megmosása
2. Lépés
A burgonya puhára főzése
3. Lépés
A vaj felolvasztása egy serpenyőben
4. Lépés
A petrezselyem finomra vágása
5. Lépés
Az újburgonya hozzáadása a vajhoz, , majd 5 percig sütése
6. Lépés
A petrezselyem hozzáadása a burgonyához, majd 2 percig sütése
7. Lépés
Sózása az ízlés szerint
8. Lépés
Tálalása melegen