HIRDETŐ

Forrás: aizram18 from Getty Images

Vajban és parmezánban sült spenót

Ez egy egyszerű, de finom olasz recept a spenótra. A spenót a vajban párolódik, majd reszelt parmezánnal ízesítjük. Tökéletes köretnek vagy a tésztás ételek gazdagításához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 gramm friss spenót Hozzáadott
  • 50 gramm vaj Hozzáadott
  • 50 gramm Reszelt parmigiano reggiano Hozzáadott
  • 1 pinch só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Alaposan mossuk meg a spenótot és távolítsuk el a szárakat. Szárazzuk meg óvatosan egy tiszta kendővel.

2. Lépés

Egy nagy serpenyőben, olvassza fel a vajat közepes lángon.

3. Lépés

Adja hozzá a spenótot és főzze addig, amíg meg nem puhul, időnként megkeverve.

4. Lépés

Ízlés szerint sózza és borsozza.

5. Lépés

Vegye le a serpenyőt a tűzről, és adjon hozzá reszelt parmezánt, keverje jól, amíg teljesen el nem olvad, és össze nem keveredik a spenóttal.

6. Lépés

Azonnal szolgálja fel, amíg még meleg.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új