HIRDETŐ

Forrás: aizram18 from Getty Images

Vajban és parmezánban sült spenót

Ez egy egyszerű, de finom olasz recept a spenótra. A spenót a vajban párolódik, majd reszelt parmezánnal ízesítjük. Tökéletes köretnek vagy a tésztás ételek gazdagításához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 gramm friss spenót Hozzáadott
  • 50 gramm vaj Hozzáadott
  • 50 gramm Reszelt parmigiano reggiano Hozzáadott
  • 1 pinch só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Alaposan mossuk meg a spenótot és távolítsuk el a szárakat. Szárazzuk meg óvatosan egy tiszta kendővel.

2. Lépés

Egy nagy serpenyőben, olvassza fel a vajat közepes lángon.

3. Lépés

Adja hozzá a spenótot és főzze addig, amíg meg nem puhul, időnként megkeverve.

4. Lépés

Ízlés szerint sózza és borsozza.

5. Lépés

Vegye le a serpenyőt a tűzről, és adjon hozzá reszelt parmezánt, keverje jól, amíg teljesen el nem olvad, és össze nem keveredik a spenóttal.

6. Lépés

Azonnal szolgálja fel, amíg még meleg.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek