HIRDETŐ
Forrás: JiriSebesta from Getty Images
Vajon sült sötét tőkehal
Ez a egyszerű recept tökéletes módja annak, hogy élvezhesse az ízletes és egészséges sötét tőkehalat. A tőkehal aranybarnára sül a vajon, ami gazdag és ízletes ízt ad neki. Ez az étel ideális gyors köretként, vagy romantikus vacsorára is.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 4 Darabok Sötét keszeg
- 2 platky vaj
- 1 Csipet Só
- 1 Csipet Fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
A serpenyőben felolvasztjuk a vajat.
2. Lépés
Sózzuk meg és fűszerezzük a csirkét, majd mindkét oldalát vajjal süsd meg a serpenyőben.
3. Lépés
Sütjük körülbelül 10 percig minden oldalán, amíg a tőkehal aranysárga és teljesen megfőtt.
4. Lépés
Tálaljuk a tőkehalat melegen, ízlés szerint citromlével vagy zöldségkísérettel gazdagíthatjuk.