HIRDETŐ

Vegan bolognai

Ez a hús nélküli bolognai szósz recept ideális vegetáriánus vagy vegán étrendűek számára. Ez a szósz tele van ízekkel és számos összetevővel, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 kanalak Olívaolaj Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 darab sárgarépa Hozzáadott
  • 1 Paprika Hozzáadott
  • 12 evőkanál bazsalikom Hozzáadott
  • 12 kanalak oregánó Hozzáadott
  • 1 Felszeletelt paradicsom Hozzáadott
  • 2 kanalak szójaszósz Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • 400 g Tészta Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Melegítse fel az olívaolajat közepes hőfokon egy mély serpenyőben.

2. Lépés

Adj hozzá aprított hagymát és fokhagymát, és pirítsd meg, amíg a hagyma puha és átlátszó nem lesz.

3. Lépés

Adja hozzá a szeletelt répát és paprikát, és pirítsa meg őket körülbelül 5 percig, amíg a zöldség meg nem puhul.

4. Lépés

Adja hozzá a bazsalikomot és az oregánót, és folyamatos keverés mellett főzzük körülbelül 1-2 percig.

5. Lépés

Adja hozzá a felaprított paradicsomot és szójaszószt, majd alaposan keverje össze.

6. Lépés

Helyezze fel a fedőt, és főzze alacsony hőmérsékleten, időnként keverje meg, körülbelül 15-20 percig.

7. Lépés

Főzzük meg a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint, majd hagyjuk állni.

8. Lépés

Ízlés szerint ízesítjük a mártást sóval és fűszerekkel.

9. Lépés

Bolognai mártással szolgálunk fel tésztát, és friss bazsalikommal szórjuk meg.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új