HIRDETŐ

Vékony pizzatészta

Ez egy recept a vékony, ropogós otthoni pizzatésztához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 500 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 2 teáskanál Szárított élesztő Hozzáadott
  • 1 teáskanál cukor Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 2 kanalak olívaolaj Hozzáadott
  • 325 ml Meleg víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Egy nagy tálban keverje össze a lisztet, az élesztőt, a cukrot és a sót.

2. Lépés

Adja hozzá az olívaolajat a száraz keverékhez, és fokozatosan adja hozzá a meleg vizet, amíg lágy, de nem ragadós tészta nem keletkezik.

3. Lépés

Tegye a tésztát a lisztezett felületre, és dolgozza ki.

4. Lépés

Fedjük be a tálat fedővel vagy élelmiszerfóliával, és hagyjuk a tésztát keltetni 1 órán keresztül, vagy amíg meg nem duplázódik a térfogata.

5. Lépés

Melegítse elő a sütőt 220°C-ra. Vegye ki a tésztát és nyújtsa ki a kívánt vastagságúra.

6. Lépés

Tegye a tésztát egy tepsibe, adjon hozzá kedvenc hozzávalóit és süssön körülbelül 10-15 percig, vagy amíg a tészta ropogós és aranysárga nem lesz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új