HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Vendégváró kocsonya recept

Ezzel az egyszerű recepttel ízletes kocsonyát varázsolhatsz az asztalra, különösebb megerőltetés nélkül. Fogyasztása hideg előételként vagy főételként zöldséges körettel ajánlott.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 70 dkg sertésköröm Hozzáadott
  • 25 dkg sertéslapocka Hozzáadott
  • 30 dkg füstölt tarja Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 3 Fej fokhagyma Hozzáadott
  • 1 ek egész bors Hozzáadott
  • 2 ek Hozzáadott
  • 4 ks babérlevél Hozzáadott
  • 3 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 2 ks fehérrépa Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

260 perc.
1. Lépés

Megtisztíjuk a húst és a zöldségeket.

2. Lépés

A megtisztított húst egy nagy lábasba tesszük, a tetejére helyezzük a megtisztított zöldségeket, és hozzáadjuk a fűszereket.

3. Lépés

Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, és felforraljuk.

4. Lépés

Ha felforrt, leszedjük a habot, és tovább főzzük, és legalább 4 órán át főzzük.

5. Lépés

Miután megfőtt, távolítsuk el a hozzávalókat, és szűrjük le a levet egy konyharuhán keresztül.

6. Lépés

A húst és a zöldségeket feldaraboljuk, és kis leveses tálakba tesszük, és ráöntjük a leszűrt levet.

7. Lépés

A tálakat a hűtőbe tesszük, és addig hűtjük, amíg a kocsonya meg nem szilárdul.

8. Lépés

Hidegen tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek