HIRDETŐ

Forrás: freepik

Virslisaláta

Ez a recept az egyik kedvencem, amikor gyorsan kell összedobni valami laktatót, de nem szeretnék sokáig a konyhában lenni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 8 darab virsli Hozzáadott
  • 1 nagy fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 kötés újhagyma Hozzáadott
  • 2 paradicsom Hozzáadott
  • 1 kígyóuborka Hozzáadott
  • 2 zöld Paprika Hozzáadott
  • só, bors pirospaprika oregánó ízlés szerint Hozzáadott
  • 4 evőkanál majonéz Hozzáadott
  • 2 evőkanál Mustár Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Először is, főzzük ki a virsliket a szokásos módon. Egy kis tipp: ne felejts el kereszt alakban bemetszést tenni a virslik végébe, hogy ne pukkadjanak ki. Amíg a virslik főnek, aprítsuk fel a hagymát és a zöldfűszereket, valamint kockázzuk fel a zöldségeket. A kifőtt virslit is karikázzuk fel.

2. Lépés

A hagymát kevés olajon pirítsuk meg, de vigyázzunk, hogy ne égjen oda. Egy jó trükk, hogy öntsünk rá egy kis vizet, így nem kell attól tartanunk, hogy kicsit túl sokáig hagyjuk a tűzön.

3. Lépés

Helyezzük a virslikarikákat és a zöldségeket egy tálba, adjuk hozzá a hagymát és a zöldfűszereket, majd fűszerezzük meg sóval, borssal, pirospaprikával és oregánóval.

4. Lépés

Végül jöhet a majonéz és a mustár. Ezzel összekeverve és egy kis pihenőidő után kitűnő íz-élményben lehet részünk.

5. Lépés

És már kész is a virslisaláta! Tálalhatjuk pirítós kenyérrel vagy friss baguettel. Mindenképpen a szabadban, a napfényben élvezve a legjobb.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Ebéd

2585 receptek

Sütemények

829 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek