HIRDETŐ

Forrás: kamranaydinov from Canva

Zabpehely málnával

Ez a málnás zabpehely a kedvenc módszerem, hogy energikusan kezdjem a napot. Mindig akkor készítem el, amikor úgy érzem, hogy szükségem van egy extra energialökésre. A málna nemcsak ízt, hanem vitaminokat is ad hozzá, a zabpehely pedig rostforrás a hosszan tartó jóllakottságért.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 12 szemüveg Zabpehely Hozzáadott
  • 1 üveg Tejek Hozzáadott
  • 1 üveg Málna Hozzáadott
  • 1 kanál méz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Tegyük a zabpelyhet egy meleg edénybe, adjuk hozzá a tejet, és keverjük forrásig. Közvetlenül a forrás után csökkentse a hőfokot, és főzze a zabpelyhet körülbelül 10 percig - fontos, hogy gyakran keverje meg, mert a zabpehely szeret a fazék aljára égni.

2. Lépés

Közben mossuk meg a málnát, ha frisset használunk. Ha fagyasztott málnát használunk, vegyük ki a fagyasztóból, hogy legyen ideje óvatosan kiolvadni.

3. Lépés

Amikor a zabpehely kész, adjuk hozzá a mézet. Ha szeretnéd, egy csipet fahéjat is adhatsz hozzá - tapasztalatból tudom, hogy ez a kiegészítés csodálatosan illik a málnához.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új